Jeux gratuits

Saturday 14 September 2013

2.Sorin Ovidiu Vîntu-Sorin Ovidiu Vîntu a venit, marți, la sediul Directiei Naționale Anticorupție

Sorin Ovidiu Vîntu a venit, marți, la sediul Directiei Naționale Anticorupție (DNA) pentru o da Declarații version Dosarul în îngrijirea se fac Cercetări cauzei privind Modul in ingrijirea au Fost vândute acțiunile Realitatea Media.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a refuzat Să Faca Declarații la Intrarea în sediul DNA.

Sorin Ovidiu Vîntu a mai Fost audiat cca martor IN ACEST dosar în 5 luna august.

Version Acelasi dosar o Fost audiat, în 13 august ȘI Cozmin Gușă, el spunând Ca o dat Declarații version Calitate de martor Si a vorbit cu procurorii despre Codruț Marta, Elan Schwartzenberg, Sorin Ovidiu Vîntu ȘI Sebastian Ghiță.

Gușă preciza CA ACEST Caz Este desprins DIN cel în grija Este cercetată dispariția lui Codruț Marta, astfel CA, implicit, o Fost întrebat de anchetatori îngrijire un Fost rolul acestuia Realitatea Media. El a CA SPUS, la ONU moment de dat, Codruț Marta a deținut o FUNCTIE de administrator al UNEI Componente un grupului, respectiv Agenția de presă NewsIn, declarațiile pe îngrijire le-a dat AFLI despre vizitele lui Marta La this publicație.

Întrebat ce a declarat despre contribuția lui Elan Schwartzenberg, Gușă a CA Nu SPUS o mai vorbit cu acesta dinainte de Plecarea sa DIN țară. El a precizat CA ORICUM Nu mai AVEA multe de discutat cu Schwartzenberg, Dupa ce o acesta ar fi încercat Să înstrăineze mărcile Realitatea UNEI Firme DIN Marea                                                                 


           



           

No comments:

Post a Comment